Vse kategorije
EN

Domov> Novice

Nova tehnologija - nova podoba, Techray na jesenski razstavi CMEF 2019

Z admin V umetnosti, novice Objavljeno 2019-10-28

Nova tehnologija - nova podoba, Techray na jesenski razstavi CMEF 2019

19. oktobra se je v Qingdau na Kitajskem slavnostno odprl 82. kitajski mednarodni sejem medicinske opreme (CMEF).

19. oktobra, 82. kitajski mednarodni sejem medicinske opreme (CMEF) veličastno odprt v Qingdau na Kitajskem.

Na letošnji jesenski razstavi CMEF je Techray skupaj s svetovno znano blagovno znamko zračnih kompresorjev Kobelco razstavljal sistem za proizvodnjo kisika, sistem inteligentne oskrbe, medicinske izdelke za kisik v oblaku, zračni kompresor in druge serijske izdelke in rešitve, ki so pritegnili široko pozornost obiskovalcev .

  • Pritegnitev pozornosti domačih in tujih strank na mestu

Stojnica Techray je bila tako polna kot jutranja konica. Tukaj lahko izveste o novih izdelkih; tukaj se lahko pogajate in klepetate na mestu.


Stranke so potopljene v razstavo

Techray Medical je bil vedno zavezan k zagotavljanju celovitih rešitev za čistočo medicinskega okolja strankam in prikazu svojih dosežkov raziskav in razvoja na spletnem mestu. Tokrat je za osnovne bolnišnice zelo priporočljiv izdelek nove tehnologije, medicinski tip izdelka s kisikom v oblaku, ki je za mnoge obiskovalce na kraju samem spremenil koncept uporabe kisika v primarnih bolnišnicah.

medicinska kisikova naprava za klinike

Z razširjeno uporabo izdelka po vsem svetu je Techray dvignil uporabniško izkušnjo na povsem novo raven.

Tehnologije, predstavljene na jesenskem dogodku CMEF, v celoti pričajo o našem nenehnem prizadevanju za iskanje različnih inovacij za reševanje potreb čistega medicinskega okolja velikih in srednje velikih bolnišnic ter primarnih bolnišnic, kar prinaša večjo vrednost našim strankam.

certifikati kakovosti

Delni odjemalci na razstavi v Indoneziji

  • Delni odjemalci na razstavi v Indoneziji

Hkrati se bo Techray Medical udeležil indonezijske razstave v Džakarti, stojnica št. M-085, toplo pričakuje vašo prisotnost.

 


Vroče kategorije